Om Silje

Silje vårlid samlivsterapeut

Silje er 36 år og utdannet sykepleier, med videreutdanning i familieterapi. Hun er trebarnsmamma, gift med Thomas, og syns tidsklemma er en god beskrivelse av livet både hun og flere andre småbarnsforeldre lever.

Hun har stor interesse for og engasjement i temaer som handler om familie og Samliv. Hva det er som gjør at så mange opplever samlivet som så komplisert at de velger å gå ut av det, og hva det er som gjør at noen får til å leve et langt liv sammen, mens andre ikke klarer det. Det er spørsmål som engasjerer henne, og som gjør at hun stadig dukker ned i litteratur og ny forskning for å finne mulige svar.

Nettopp denne interessen har ført til at hun i flere år har drevet samlivskurs sammen med sin mann, og som også førte til hennes utdanning innen familieterapi.

«Jeg har et sterkt ønske om at par skal få til å leve lenge sammen, bli gamle sammen, og ha det godt underveis. Da tror jeg at en kan trenge undervisning, og i noen tilfeller samtale. Nettopp fordi det for de fleste av oss ikke kommer av seg selv.»- sier Silje

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *